Luotettava ja nopea auton huolto Kauhavalla

Ylihärmän huolto Mäki-Ikola Ky tarjoaa autojen huollot ja korjaukset useimmille automerkeille ja -malleille Kauhavalla. Palvelemme asiakkaita Ylihärmässä, Alahärmässä, Kortesjärvellä, Lapualla ja Vöyrissä.

Hoidamme huolellisesti muun muassa autojen määräaikaishuollot ja korjaamme viat. Muista myös kätevä katsastuspalvelumme: tarkastamme autosi katsastuskelpoisuuden huollon yhteydessä tai erikseen.

Halutessasi käymme katsastamassa autosi puolestasi. Lisäksi saat meiltä Webasto-lämmittimet huoltoineen ja asennuksineen. Kysy lisää!

Ota yhteyttä

Huolelliset määräaikaishuollot

Hoidamme autojen vuosi- ja määräaikaishuollot vahvalla kokemuksella. Autojen huolto-ohjelmaan kuuluu määräaikaishuolto merkistä ja mallista riippuen noin yhden tai kahden vuoden tai 15 000 - 40 0000 ajokilometrin välein, ja huoltoaikataulusta kannattaa pitää kiinni. Säännölliset huollot kasvattavat autosi käyttöikää. Meiltä saat sujuvat määräaikaishuollot kaikille merkeille ja tarvittaessa myös sijaisauton huollon ajaksi korvausta vastaan.

Määräaikaishuolto sisältää aina moottoriöljyn, öljynsuodattimen ja raitisilmansuodattimen vaihdon sekä usein lisäksi muita autonvalmistajan määrittelemiä tarkastuksia ja huoltotoimenpiteitä. Määräaikaishuolto on vuosihuoltoa perusteellisempi, ja siihen saattaa sisältyä esimerkiksi suodattimien ja sytytystulppien vaihto. Muista, että huollamme myös ilmastointilaitteet – kysy rohkeasti lisää!

Lue lisää ilmastointilaitteiden huolloista

Huipputeknologiaa huoltojen ja korjausten tukena

Hyödynnämme korjauksissa ja huolloissa korjaamoalan huipputeknologiaa. Käytössämme on Bosch FSA-740 -ajoneuvojärjestelmäanalysaattori, joka auttaa paikantamaan auton vian täsmällisesti. Mittaustekniikka ja näyttö säädetään varta vasten kullekin komponentille, joka testataan paikalleen asennettuna. Näin vältytään aikaa vievältä ja kalliilta rakenneosien vaihdoilta.

Käytämme myös Texa Navigator -testeriä, joka valitsee ajoneuvon kanssa käytettävän yhteysprotokollan automaattisesti. Tämä mahdollistaa sen, että ohjelma on käyttäjälle yhdenmukainen auton tai järjestelmän valmistajasta riippumatta. Testerillä onnistuvat esimerkiksi järjestelmän arvojen ja tilojen lukemiset, toimilaitteiden aktivoinnit, ohjainlaitteiden asetukset ja sekä huoltovalon nollaus.

BG-PXT-vaihteiston öljynvaihto- ja huoltolaite mahdollistaa puolestaan automaattivaihteistoon kertyneen öljyn tehokkaan ja nopean puhdistuksen.