Asiantunteva rengasmyynti ja -asennus Kauhavan seudulla

Kaipaatko uusia renkaita autosi alle? Ylihärmän huolto Mäki-Ikola Ky:n palvelutarjontaan kuuluu rengasmyynti ja renkaiden asennuspalvelut. Lisäksi saat kauttamme erilaiset auto- ja ilmastointihuollot sekä kattavat korjauspalvelut.

Myymme, asennamme ja tasapainotamme renkaat kaikille automerkeille. Jos tarvitset apua oikeiden renkaiden valinnassa, ei hätää – henkilökuntamme auttaa valitsemaan parhaat renkaat budjettisi mukaan.

Vaihdamme renkaat autoosi tarvittaessa ripeälläkin aikataululla. Toimipisteemme sijaitsee Kauhavalla, Ylihärmän Ikolankylässä, ja meillä käy asiakkaita kattavasti Alahärmältä, Kortesjärveltä, Lapuasta ja Vöyristä. Kysy rohkeasti lisää!

Ota yhteyttä

Renkaat asennuksineen laatumerkeiltä 

Laadukkaat renkaat ovat Suomen sääoloissa turvallisuuskysymys, joten muista vaihtaa sekä kesä- että talvirenkaat säännöllisin väliajoin riskien välttämiseksi.

Saat meiltä renkaat asennuksineen kaikille automerkeille ja -malleille. Hoidamme tarvittaessa asiakkaille nopeasti myös isot renkaat. Jos tarvitsemiasi renkaita ei löydy varastostamme, toimitusaika on yleensä noin 1–3 päivää.

Edustamme laadukkaita rengasmerkkejä Kuhmon renkaista Nokiaan, Continentaliin, Goodyeariin ja moniin muihin merkkeihin.

Jos budjettisi on tiukka, mutta renkaiden vaihtoa ei voi enää lykätä, kysy edullisista rengasmerkeistämme. Autamme valitsemaan parhaan mahdollisen vaihtoehdon.

Renkaiden vaihto on kätevä hoitaa myös huollon yhteydessä. Tilaa meiltä tarpeidesi mukainen palvelupaketti!

Ota yhteyttä

Meiltä myös nelipyöräsuuntaukset – kysy lisää!

Monipuolisiin rengaspalveluihimme kuuluvat myös nelipyöräsuuntaukset. Jos haluat varmistaa, että autosi kaikki renkaat osoittavat varmasti samaan suuntaan, varaa aikaa suuntausten tarkistukseen.

Ylihärmän huolto Mäki-Ikola Ky tarjoaa monipuoliset autonkorjaus- ja autonhuoltopalvelut vuosikymmenten kokemuksella. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme täydellinen ajomukavuus sekä paras mahdollinen turvallisuus tien päällä.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä kaikenlaisissa autoasioissa – hoidamme homman kuntoon!

Lue lisää nelipyöräsuuntauksesta