Tehokas auton ilmastointilaitteen huolto Kauhavalla

Ylihärmän huolto Mäki-Ikola Ky Kauhavalla toteuttaa muiden huoltojen ja korjausten ohella sujuvasti myös autojen ilmastointilaitteiden huollot. Jos ilmastointi ei enää jäähdytä tehokkaasti autoasi tai ilmastoinnin käynnistäminen tuo autoosi kummallisen hajun, on todennäköisesti ilmastointihuollon aika.

Varaa aika ilmastointihuoltoon asiantuntevalta tiimiltämme! Toimipisteemme sijaitsee Kauhavan Ylihärmän Ikolankylässä, mutta palvelemme asiakkaita kaikkialta Kauhavan seudulta, muun muassa Ylihärmältä, Alahärmältä, Kortesjärveltä, Lapuasta ja Vöyristä.

Ilmastointihuolto hoituu kätevästi esimerkiksi vuosi- tai määräaikaishuollon yhteydessä. Kysy lisää hinnoistamme ja palveluvalikoimastamme – palvelemme mielellämme!

Ota yhteyttä

Milloin auton ilmastointi vaatii huoltoa? 

Hyvin toimiva ilmastointi on sekä mukavuus- että turvallisuustekijä. Ilmastointilaite vaatii todennäköisesti huoltoa, jos ilmastoinnin tehossa tai toiminnassa ongelmia.

Tuo autosi ilmastointihuoltoon, jos:

  • edellisestä huollosta on kulunut 2–3 vuotta

  • ilmastointilaite ei enää jäähdytä autoa kunnolla

  • auton ikkunat huurtuvat sisäpuolelta, vaikka ilmastointi on päällä

  • ilmastointilaitteesta tulee pahaa hajua autoon.

Me paikannamme ongelman, huollamme ilmastoinnin ja vaihdamme tarvittavat suodattimet. Käytössämme ovat täysautomaattiset ilmastointihuoltolaitteet sekä vanhemalle että uudemmalle kylmäaineelle.

Varaa aika ilmastointihuoltoon

Ripeät ilmastointijärjestelmien täyttöhuollot

Tarjoamme ilmastointijärjestelmien täyttöhuollot kaikille automerkeille. Täyttöhuollossa ilmastointijärjestelmä tyhjennetään vanhasta kylmäaineesta ja täytetään uudella kylmäaineella. Otamme tarkkaan huomioon kylmäaineisiin liittyvät ympäristönormit.

Oletko havainnut ilmastoinnissasi oudon hajun? Kyse voi olla likaisesta höyrystinkennosta. Täyttöhuollon yhteydessä desinfioimme höyrystinkennon. Myös raitisilmasuodatin on hyvä vaihtaa, koska suodatin kerää epäpuhtauksia.

Ilmastointijärjestelmän täyttöhuollossa käydään läpi koko järjestelmä, muun muassa kompressori ja kompressorin hihna sekä järjestelmän tiiviys. Huollon saa suorittaa vain siihen koulutettu asentaja, ja meiltä saat huollot vahvalla kokemuksella. Meiltä saat myös tarvittaessa sijaisauton korvausta vastaan!

Lue lisää huoltopalveluistamme